Plexus Vänner

Plexus Vänner

Plexus Vänner verkar för att de som är i lite extra behov av glädje, ska få tillfälle och möjlighet att komma ut på ett äventyr, en middag eller liknande.

Plexus Vänner startade 2012, av initiativtagare Johan Oldenmark. Efter ett avsnitt av Fångarna på fortet, hade Johan och lagkamraterna skänkt vinstpengarna till Barncancerföreningen. När han sedan fick reda på att de pengar de skänkt inte skulle betalas ut till de aktiviteter som de hade kommit överens om, bestämde han sig för att starta Plexus Vänner.

Pengarna insamlade till Plexus Vänner kommer att användas till roliga aktiviteter och speciella upplevelser som passar målgruppen, situationen och självklart även säsongen. Det kan vara allt från en full dag med aktiviteter, till en härlig picknick ut i det gröna, eller en rolig trollkarl med oanade talanger. Det viktigaste för oss är att vi ger bort en dag att minnas med glädje. Alla pengar kommer att redovisas på vår sida, tillsammans med de aktiviteter vi har hittat på. För medlemmar finns det även möjlighet att följa med på någon aktivitet i framtiden.

Läs mer om hur allt startade Siaröfortet med Barncancerföreningen.

Tänk på att den enda sanningen är här och nu!

Plexus Vänner

X